Статуси

ФБ СТАТУС – РОБЕРТ МИЛЕСКИ

“Како ќе изгледа еден ден од иднината поминат во Скопје: Се играш во луна паркот од 2 милиони евра, па одиш да направиш кругче на панорамското тркало од 18 милиони евра. Така со извртен ум ќе ја посетиш рајската градина со фазани и мајмуни во Аеродром од 15 милиони евра, за на крај ептен да […]

Статуси

ФБ СТАТУС – МИОДРАГ МИШОЛИЌ

“Во ваква ситуација, кога од сите аспекти сме дојдени до дното, а луѓето од поплавените подрачја се во очајна состојба, ти да продолжуваш со фрлање пари на барокот (сега Палома Бјанка), значи само или дека си луд или дека народот го сметаш за луд. А веројатно двете.” ФБ статус, Миодраг Мишолиќ

Статуси

ФБ СТАТУС – Ненад ЈОВАНОВИЌ

” Која е таа Димишкова? Кој е бре тој Чилиманов? Какво е тоа ад-хок тело за медиуми кое треба да штити балансиран извештај за јавен, општ интерес пред избори? Овие се чесни професионалци? Овие ли ќе бидат на врвот на медиумите, вакви кои знаат дека дресура на медиумите значи дресура на граѓаните. Има во оваа […]