Вести Изјави Статуси Ударни вести

Коѕијас: Ја поткопаа мојата чест – оставката е чин на одговорност

 

“Со лаги, клевети ја поткопуваат мојата чест, репутацијата и достоинството. Изнудувачи, корумпирани, „пиштоли на системот“ го поткопуваат достоинството и честа на оние кои се противат. Така, удираат по функционирањето на демократијата. Оставката е чин на одговорност.”

Статус, Никос Коѕијас 

Сподели: