Алтернатива Настани

БЕЛА НОЌ 2018

6 oктомври(сабота), БЕЛА НОЌ по 14ти пат! Програма/распоред подоле иде кога//каде//што, ѕирнете 🙂 се гледаме низ Скопје ♥ 11:00 > Кино Милениум *КИНЕНОВА – Бесплатни филмски проекции 17:00 – 19:00 > Детски културен центар – Карпош *Изложба на детски цртежи 18:00 – 19:30 > Лептокарија – широкиот плоштад пред Кофеин *Детска програма со Колектив Ветерница […]