Вести Македонија Ударни вести

Укајдари: Со сопругот заедно дарувавме крвна плазма, откако го прележавме вирусот

  „Првпат дарував крв и си ветив себеси дека отсега ќе станам редовен крводарител. Упатувам порака сите да бидеме хумани и да даруваме плазма, затоа што даруваната плазма оди на вистинско место, таму каде може да биде спасен нечиј човечки живот. Со сопругот заедно дарувавме крвна плазма, откако во октомври го прележавме вирусот, за среќа […]