Вести Македонија Топ теми Ударни вести

ШИЛЕГОВ: ЗАПОЧНУВА ПРОЦЕСОТ НА СПРАВУВАЊЕ СО ПРОЕКТОТ „СКОПЈЕ 2014“

  Екипи на Градот Скопје за да не предизвикаат застој во одвивањето на сообраќајот на една од најфреквентните крстосници кај Врховниот суд, утрово го отстранија бесправно поставениот споменик на Андон Лазов Јанев – Ќосето. Во отстанувањето беа ангажирани два камиона и еден кран за да не се загрози безбедноста на учесниците во сообраќајот, како и […]