Алтернатива Вести Македонија Ударни вести

Отворена изложбата „Жени во занаетчиство“ во Кабинетот на претседателот

  Елизабета Ѓоргиевска се обрати на отворањето на изложбата „Жени во занаетчиство“ што се одржува во Кабинетот на претседателот. Во своето обраќање пред присутните на настанот, сопругата на претседателот истакна дека е чест и инспирација да се биде денес меѓу сите овие жени занаетчики и да се види нивната уметност, креативност и вештини.     […]

Вести Изјави Македонија Ударни вести

Подароци за дечињата од Детската клиника за добро здравје

  “Би сакала и годинава да можевме со дечињата кои се лекуваат на Детската клиника заеднички да споделиме убави желби. Но, разделени сме токму за да го заштитиме нивното и онака кревко здравје. Со желби за брзо закрепнување, на најмалите и најмили им испратив подароци кои накратко ќе го разубават нивното болничко секојдневие.   Истовремено, […]