Алтернатива Вести Македонија Настани Ударни вести

Една година стратешко партнерство на „Алкалоид“ и СОС Детско село

  „Децата се нашата иднина! Секое дете има право на топол дом, грижа и љубов! Секое дете е и наша грижа!“ – моќни пораки спрема заедницата и силни причини за синергија, кои во целост ги препознаваат и ги почитуваат обете организации.     Во годината кога брендот „Бекутан“ го слави својот 45-годишен јубилеј, започна стратешката […]

Алтернатива Македонија

„Бекутан“ и децата од „Дајте музика“ со божиќна порака за сите генерации

  Дружењето, патувањата, гушкањето со другарите и со другарките, концертите, насмевките без маски, а, неверојатно но вистинито, дури и училиштето се дел од нештата кои им недостасуваа не само на јунаците од популарниот детски серијал „Дајте музика“ туку, веројатно, и на сите луѓе на планетава во 2020 година.Во вонредни околности и со почитување на сите […]