Вести Македонија Став Ударни вести

Секој што ќе го прекрши законот мора да се соочи со одговорност

  Борбата против криминалот и корупцијата е врвен приоритет за СДСМ, а со стратешката рамка „Акција 21“ на Владата, оваа борба станува посилна и поефикасна со зајакнување на сите капацитети кои се борат против високата корупција. Ова е време на ред, правда и дисциплина. Секој што ќе го прекрши законот, ќе мора да се соочи […]