Вести Македонија Ударни вести

Општина Чаир купи две амбулантни возила за Итната помош со парите за новогодишно украсување

  Здравствениот дом во Скопје денеска доби две амбулантни возила за транспорт на пациенти, донацијата е од Советот на Општина Чаир. Средствата наменети за новогодишно украсување, општината ги пренамени за поддршка на здравствените служби во борбата против КОВИД19.         Во изјава за медиумите, министерот за здравство д-р Венко Филипче се заблагодари на […]