Вести Македонија Спорт

РФМ и Брестовац ја прекинаа соработката

    Ракометната Федерација на Македонија би сакала да ја извести јавноста дека македонската куќа на ракометот и г. Данило Брестовац, на 26 јануари 2021 г., взаемно се спогодија да ја прекинат соработката околу ангажманот на машките ракометни сениори.   Данило Брестовац ја извршуваше оваа функција во период јуни 2019 – јануари 2021 година, се […]