Вести Изјави Македонија Топ теми Ударни вести

Заев: Телеграм да го затвори каналот “Јавна соба” или блокада на апликацијата

  Испративме категорични барања до социјалната мрежа Телеграм да ја избрише групата „Јавна соба“ и нема да престанеме да инсистираме на тоа барање сѐ до негово конечно исполнување, изјави премиерот Зоран Заев.   “Доколку апликацијата Телеграм не го затвори каналот Јавна соба каде се споделува порнографска и приватна содржина од наши граѓани, како и детска […]