Алтернатива Настани

Три големи поставки во Музејот на современата уметност Скопје

  Трите големи поставки во Музејот на современата уметност Скопје ќе бидат отворени до крајот на февруари.     Меѓународната изложба Сета Љубов (All the love) обединува 11 светски познати уметници. Кураторки на изложбата се Мира Гаќина и Јованка Попова. Во рамки на поставката со свои дела, уметнички инсталации, видеа… претставени се дела од Кети […]