Вести Македонија

Во ковид центрите во Скопје за 24 часа се хоспитализирани 12 пациенти

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во Скопје се хоспитализирани 12 нови пациенти поради компликации од корона вирусот. Вкупно 193 лица сомнителни и потврдени за Ковид 19 се лекуваат на инфективните одделенија во главниот град. Во последното деноноќие, на Интерните клиники немало приеми. Во ковид центарот во ГОБ 8 Септември имало 2 примени пациенти […]

Вести Македонија Ударни вести

Во ковид центрите во Скопје за 24 часа се хоспитализирани 53 пациенти

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во Скопје се хоспитализирани 53 нови пациенти поради компликации од корона вирусот. Вкупно 566 лица сомнителни и потврдени за Ковид 19 се лекуваат на инфективните оддели во главниот град. Во последното деноноќие, на Интерните и хируршки клиники имало 20 приеми. Во ковид центарот во ГОБ 8 Септември имало […]

Вести Македонија

Во ковид центрите во Скопје за 24 часа се хоспитализирани 25 пациенти

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во Скопје се хоспитализрани 25 нови пациенти поради компликации од корона вирусот. Вкупно 263 лица сомнителни и потврдени за КОВИД -19 се лекуваат на инфективните оддели во главниот град. Во последното деноноќие, на интерните клиники имало 11 приеми. Во ковид центарот во ГОБ 8 Септември имало 5 нови […]

Вести Македонија

Во ковид центрите во Скопје за 24 часа се хоспитализирани 10 пациенти

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во Скопје се хоспитализрани 10 нови пациенти поради компликации од корона вирусот. Вкупно 248 лица сомнителни и потврдени за КОВИД -19 се лекуваат на инфективните оддели во главниот град. Во последното деноноќие, на интерните клиники имало еден прием. Во ковид центарот во ГОБ 8 Септември имало 5 нови […]

Вести Македонија Ударни вести

Во ковид центрите во Скопје за 24 часа се хоспитализирани 10 пациенти

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во Скопје се хоспитализрани 10 нови пациенти поради компликации од корона вирусот. Вкупно 243 лица сомнителни и потврдени за КОВИД -19 се лекуваат на инфективните оддели во главниот град. Во последното деноноќие, на интерните клиники имало 4 приеми. Во ковид центарот во ГОБ 8 Септември имало 3 нови […]