Алтернатива Настани

Во Мала станица изложба на „ОСТЕН БИЕНАЛЕ на ЦРТЕЖ Скопје 2020″

  Во Националната галерија на С. Македонија – мултимедијален центар „Мала станица“ од 18 февруари, од 10 до 18 часот ќе може да се посети изложбата „ОСТЕН БИЕНАЛЕ на ЦРТЕЖ Скопје 2020 – наградени уметници и финалисти“ .         На ОСТЕН БИЕНАЛЕТО на ЦРТЕЖ Скопје 2020 260 уметници од 44 земји учествуваа со […]