Вести Македонија Ударни вести

Во „Таргет-Тврдина“, Јанкулоска се брани претставувајќи се како жртва

  Поранешната министерка за внатрешни работи Гордана Јанкулоска, во завршните зборови на денешното рочиште за случајот „Таргет-Тврдина“ се брани претставувајќи се како жртва, тврдејќи дека не била вмешана во уништувањето на опремата, со која од 2008 до 2015 година се вршело незаконско прислушување на десетици илјади граѓани, за време на владеењето на ВМРО-ДПМНЕ. Поранешната министерка […]