Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Заев и Николовски: Повеќе нема недопирливи – казната за корупцијата ги опфаќа сите

  Претседателот на Владата, Зоран Заев заедно со заменик-претседателот на Владата задолжен за борба против корупција, за одржлив развој и човечки ресурси Љупчо Николовски, по владината седница на која беше усвоен Планот за борба против корупцијата, на прес-конференција информираа за деталите и ги претставија мерките за синхронизација на институциите на системот за негова оптимална поставеност […]