Вести Македонија

Зошто скопјанка се заглави во лифт со екипа на итната помош и почина?!

  Датумот бил 28 декември 2019 година. Скопјанката Лилјана Трендова на возраст од 58 години, во скопската населба Карпош доцна вечерта на овој кобен ден, доживува анафилактички шок од антибиотик.   Во станот од шеснаесеткатницата повикана била екипа на Брзата помош, ама наместо во домашни услови, медицинската екипа предложила синот, драмскиот актер Слободан Трендов, да […]