Вести Македонија Ударни вести

ЦР: Продолжен е рокот за поднесување годишна сметка до 25. март

  Согласно барањата пристигнати до Централниот регистар, со кои се бара одложување на рокот за доставување на годишна сметка, Централниот регистар одлучи да излезе во пресрет на обврзниците за поднесување на годишна сметка и на сметководителите и да го продолжи рокот за електронско поднесување заклучно со 25.03.2021 година до 24 часот. “Ваквата одлука за пролонгирање […]