Вести Македонија Ударни вести

Пуштена во употреба он-лајн платформата kovid19vakcinacija.mk

    Денеска е пуштена во употреба он-лајн платформата kovid19vakcinacija.mk на која граѓаните може да се информираат за вакцините, процесот и фазите на вакцинација.   Сите одговори на најчесто поставувани прашања во однос на вакцинацијата се сиблимирани и достапни тука.   Преку оваа страница може да се пристапи кон апликацијата за искажување заинтересираност за вакцинација […]