Вести Свет Став

Црна Гора и вакцинацијата против КОВИД-19: Боже, дај ни здравје

  Многу одамна, мега популарната регионална звезда Лепа Брена во една од своите песни ја отпеа „Дај Боже, здравје и радост“. Иако поминаа повеќе од три децении од овој хит, овој рефрен е особено актуелен денес. Не постојат многу параметри според кои една земја со нешто повеќе од половина милион жители, како што е Црна […]