Вести Свет Став Ударни вести

Игор Тодоровиќ: Во Србија ќе има вакцини за фрлање, буквално

  Србија е прва во Европа и седма во светот според стапката на целосна вакцинација! Но судејќи според последните потези на властите, следи период на стагнација. Контрадикторните изјави и активности од почетокот на епидемијата, особено оние што доаѓаа од кризниот штаб, предизвикаа сомнеж кај луѓето и оставија простор за теоретичарите на заговор да дојдат до израз.   Изминатиов […]