Алтернатива Настани

Интервју со Мариана Аранѓеловиќ – првата жена стенд-ап комичарка во Србија

  Мариана Аранѓеловиќ е првата жена стенд-ап комичарка во Србија. Родена во Белград, каде живее и работи. Има зелени очи, а изгледот и бојата на косата често ги менува. Црта и танцува многу убаво. Актерка со импресивна филмографија.      Во недела на 11.април, во 20 часот, публката ќе има можност да ја види во […]