Алтернатива Настани

“СПОРТ М” носи големо спортско освежување во ИСТ ГЕЈТ МОЛ

  “СПОРТ М” го најавува отворањето на новите брендови во Ист Гејт Мол: Аdidas, Intersport и The Athlete’s Foot.     Ивана Илиоска од СПОРТ М официјално ги предаде нацртите за трите продавници на лизинг тимот на Ист Гејт Мол и изјави: “Спортскиот оддел во Ист Гејт Мол ќе биде импресивен и ќе биде омилено […]