Алтернатива Настани

“Samsung” освои рекордни 71 iF награди за дизајн

  Компанијата Samsung Electronics на светски познатиот меѓународен форум iF Design Award 2021 освои рекордни 71 награди. Samsung освои и две златни, од вкупно 36 награди за дизајн на производи, десет за професионални концепти, единаесет за комуникациски дизајн, пет за дизајн на пакување и девет за корисничко искуство (UX), кориснички интерфејс (UI) и дизајн на […]