Алтернатива Настани

Запознајте го новиот VEMILK КЕФИР

  За една компанија да работи со успех, мора постојано да вложува во своето работење, како и да воведува новитети во понудата на производи или услуги кои ги нуди. Задоволството на постојаните потрошувачи, како и привлекувањето на нови идни купувачи е мотив број еден во работењето. Млекарата VEMILK од Битола постојано се труди да ги […]