Вести Македонија Ударни вести

Скопје со ново шеталиште на Кеј “13 ноември” од почетокот на летото

  Реконструкцијата на кејот „13 Ноември“, на потегот од градскиот плоштад до улицата  Стив Наумов, се одвива со забрзана динамика и на почетокот на летото скопјани ќе добијат нов кеј за уживање.     – Градежните активности на терен се интензивирани. Отстранети  се централните и предните делови на терасите на угостителските објекти, со што е […]