Алтернатива Вести Македонија Настани

Вело Родео по повод 9.мај – Денот на Европа

      По повод 9 мај – Денот на Европа, Здружението на Граѓани Еко Логик, традиционално и оваа година организира Вело Родео настани кои се одржуваат во рамки на редовните активности на програмата „Вело Училишта‘‘.  Имено, вело родео настаните ќе започнат утре со почеток во 11:00 часот во Градскиот парк во Скопје, кај Школка, а потоа […]