Вести Македонија Ударни вести

Учество на Елизабета Ѓоргиевска во проектот „Волонтираме за солидарно општество“

  Сопругата на претседателот, Елизабета Ѓоргиевска, учествуваше во подготовка на хуманитарни пакети со прехрамбени производи, средства за лична хигиена и за одржување на домаќинствата наменети за поддршка на граѓаните од најранливите категории кои се во социјален ризик, погодени од кризата предизвикана од пандемијата на коронавирусот, во МладиХаб  – Канцеларија на претседателот.     Активноста е […]