Алтернатива Настани

Изложба “Архетипови” на Билјана Билбилоска

  Денеска, во 19 часот, во новиот салон на галеријата „Ко-Ра“, во домот на култура „Кочо Рацин“ во Скопје, ќе се отвори петтата самостојна изложба на Билјана Билбилоска, насловена како „Архетипови“. На изложбата ќе бидат претставени 20 дигитални графики. На изложбата ќе се влегува поединечно или максимум по двајца посетители, согласно мерките за заштита од […]