Semir Osmanagic
Алтернатива Настани

ИНТЕРВЈУ: Семир Османагиќ – истражувач на мегалитни и пирамидални локации

  Семир Османагиќ е истражувач на мегалитни и пирамидални локации ширум светот. Автор е на 18 книги за древните цивилизации и пирамиди кои се преведени на 17 јазици. Член е на руската Академија за природни науки од Москва и на Александриското друштво на археолози од Египет. Докторирал на тезата за цивилизации и пирамиди кај Маите […]