Алтернатива Настани Ударни вести

Македонската PR агенција IDEA LAB се приклучи на PROI Worldwide

  Претприемачите за комуникации како поддршка во развојот на агенциите и услугата за клиентите IDEA LAB од Скопје, Македонија, е избрана за партнерство во PROI Worldwide, водечки глобален конзорциум на претприемачки агенции за комуникации со партнери во 55 земји. „Споделување на знаење и искуство со други сопственици на топ независни агенции е важна професионална и […]