Вести Македонија Ударни вести

Бектеши и Димоска: Започнуваат засилени вонредни контроли за квалитет на течните горива

  Државниот пазарен инспекторат со државната мобилна лабораторија за испитување на квалитетот на течните горива од денеска започнуваат засилени вонредни контроли на терен. Целта е преку засилени контроли да се избегнат можни манипулации со квалитетот на горивата кои што се користат во земјата.     Министерот за економија Крешник Бектеши заедно со В.Д. директорот на […]