Вести Македонија Ударни вести

Нова верзија на мобилната апликација на ЈП Паркинзи на Општина Центар

  Јавното претпријатие за јавни паркиралишта „Паркинзи на Општина Центар“ денес ја пушта во употреба најновата верзија на ПОЦ мобилната апликација со нови функционалности  и значителни подобрувања на дизајнот и прегледноста. Најголем новитет на апликацијата е Green Pay паркичникот кој ќе им овозможи на корисниците на Green Pay платежната картичка да вршат трансфер на средства […]