Алтернатива Вести Македонија Настани Ударни вести

Зелените покриви во центарот на Скопје богати со културни настани

  Зелените покриви во центарот на Скопје, покрај тоа што придонесуваат за разладување и спуштање на жешките летни температури во градот, како и за намалување на загадувањето во воздухот, периодов стануваат дестинација за голем број различни културни настани.     Овие зелени градини месецов ќе бидат исполнети со голем број културни содржини. Богатата и разновидна […]