Алтернатива Музика и Филм Настани Ударни вести

Black Ops со премиерна бура од стил и талент

  Премиерата на трејлерот на новата серија „Black Ops“ внесе нова еуфорија за филмска акција и наратив со глобален потенцијал. Изминатиот викенд Скопје ни ја покажа својата трансформација на град, кој што може да биде исполнет со филмски гламур и стил како светските метрополи. Во саботата во Скопје дефинитивно беше евидентен холивудскиот дух на црвениот […]