Вести Македонија Ударни вести

Поставени 8 нови пунктови во 4 скопски општини на ЈП Комунална хигиена

  Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, и директорот на ЈП Комунална хигиена – Скопје, Абдусамед Шабани, денеска го посетија новиот пункт на јавното претпријатие  лоциран во близина на Скопското Кале.     ЈП Комунална хигиена  постави осум нови пунктови во четири скопски општини, што ќе им обезбедат соодветни услови за работа на вработените коишто […]