Спорт Топ теми Ударни вести

ФФМ до УЕФА: Најстрога казна за националистичкиот испад на Марко Арнаутовиќ

  Фудбалската федерација на Мaкeдонија најостро го осудува националистичкиот испад на австрискиот репрезентативец Марко Арнаутовиќ, после постигнатиот гол на натпреварот со Македонија, упатени кон македонскиот репрезентативец Езѓан Алиоски.           Истовремено ве информираме дека поднесовме официјален допис до УЕФА во кој бараме најстрога казна за австрискиот репрезентативец Марко Арнаутовиќ.   Како “Куќа […]