Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Tри и пол години затвор за актерката Силвија Стојановска

  Актерката Силвија Стојановска денеска е осудена на три и пол години затвор, а нејзиниот партнер Воислав Будисавјевиќ на 7 години затвор. Пресудите се неправосилни. Обвинението ги товари за транспорт на 700 килограми кокаин од Колумбија во Шпанија. „Во текот на истрагата обвинителството утврди дека во периодот од јули 2019 година до 18.12.2019 година обвинетите, заедно […]