Вести Македонија Свет Ударни вести

Владата во Подгорица го отповика почесниот конзул во Скопје, Бранко Азески

  Владата на Црна Гора го отповика почесниот конзул во Скопје, Бранко Азески, јавија црногорските медиуми. Владата го објасни потегот со изјава дека отповиканиот конзул се обидел да ги омаловажи и компромитира највисоките власти во Црна Гора презентирајќи свои лични забелешки и предвидувања во врска со работата на Владата, објави весникот „Дан“. Како што се […]