Вести Свет Ударни вести

Во Албанија повторно запалени 60 лежалки

  На плажа албанскиот крајбрежен град Дримаде изгореа 60 лежалки, а полицијата се сомнева дека пожарот бил подметнат. Инцидентот се случил еден час по полноќ. Според порталот ABC Albania, постои сомневање дека станува збор за конфликт меѓу сопствениците на барови на плажа околу користењето на крајбрежјето во оваа област.     „Конфликтите со огнено оружје, […]