Вести Македонија Став Ударни вести

ТУК ја поздрави одлуката за овозможување работа на угостителските објeкти

  Туристичко-угостителската комора при Сојузот на стопански комори ја поздравува одлуката на Владата, од 1 јули да се дозволи редовна работа и во затворените простории на угостителските објекти, вклучително и за организирање прослави и настани, што беше донесена на иницијатива на ТУК, а во соработка со поддршка на Министерството за економија, кое во изминатиот период […]