Алтернатива Настани

Детскиот фестивал “ПОТОЧИЊА 2021” утре на Школка

  По подолго време, поради ситуацијата со коронавирусот, на радост на најмалите, Детскиот фестивал Поточиња повторно на отворена сцена и пред публика ќе го одржи своето 18 издание.     Популарниот фестивал, на големо задоволство на децата, оваа година ќе се одржи на 3 јули, на Школка во Градскиот парк со почеток од 11:00 часот. Од […]