Вести Македонија Ударни вести

Државниот архив – член на Архивскиот Комитет на НАТО

  Државниот архив првпат учествува на состанок на Архивскиот комитет на НАТО, со што и официјално се потврдува нашата припадност како институција во овој Комитет на Алијансата.         На покана на Архивскиот комитет на НАТО, директорот на Државниот архив д-р Емил Крстески и Светлана Успрцова, раководител на сектор за истражување, меѓународна и […]