Вести Македонија Ударни вести

Реконструкција и санација на 9 детски игралишта во Центар

  Во рамки на летните активности за подобрување на урбаната инфраструктура во Општина Центар, предвидена е и реконструкција на 9 детски игралишта во општината.     Комплетна реконструкција е предвидена за игралиштата во дворот на ООУ „Ј.Х. Песталоци“, на улицата „Партение Зографски“ на Водно, во објектот Бели Мугри на детската градинка „Кочо Рацин“, игралиштето на […]