Алтернатива Настани

Скопско лето 2021: Концерт „ВОДА“ во Куршумли Ан

  Во рамки на манифестацијата „Скопско лето“ 2021 ќе се одржи концерт под наслов „ВОДА“.   Давор Јордановски – клавијатури, Александар Секуловски – тапани, Оливер Спасовски – бас, Александар Јовевски – кавал/тамбура, Борче Кузмановски – клавијатури, Сања Шуплевска – виолина, Маја Кастратовиќ – пијано Орце Ицковски – фагот.   Концертот ќе се одржи согласно протоколите […]