Алтернатива Вести Настани Свет Ударни вести

Ајфеловата кула отворена за посетителите

  По неколку месеци затворање како дел од епидемиолошките ограничувања, од денеска се отвора Ајфеловата кула за посетителите. Влезниците се распродадени на интернет. Ајфеловата кула беше затворена кон крајот на минатата година поради пандемијата со Ковид-19.   Од 21 јули стапуваат на сила нови ограничувачки мерки, така што посетителите ќе треба да покажат негативен тест, […]