Вести Македонија Ударни вести

Катица Јанева и Боки 13 ќе бидат пренесени во затвор

  Апелациониот суд – Скопје до Основниот кривичен суд Скопје достави пресуда, со која жалбите на обвинетите и на Јавниот обвинител во предметот на овој суд, во јавноста познат како „Рекет“ се одбиваат како неосновани и првостепената пресуда се потврдува во целост.   По комплетирање на списите, предметот ќе биде доставена до судија за извршување […]