Вести Македонија Топ теми Ударни вести

“Алкалоид” со 121 нови вработувања, инвестиции од над 524 милиони денари

  „Алкалоид“ со 121 нови вработувања во земјата, со инвестиции во износ од над 524 милиони денари и со консолидирани продажби во износ од 6,27 милијарди денари во периодот јануари – јуни 2021 година.     Приходи од продажби Според единечниот биланс на успех, во периодот јануари-јуни 2021 година, продажбите достигнуваат 4.788.760.106 денари, што е […]