Алтернатива Настани

Културно лето во МОФ: Изложба на Дуѓан Стафановски – Cult+Alt+Repat

  Младински образовен форум и Радио МОФ ја организираат изложбата на Душан Стефановски, со која се отвора „Културно лето во МОФ – Cult+Alt+Repat“. Изложбата започнува во 19:30 часот во дворот на Младински образовен форум (улица Дренак 34 а). На настанот присутните ќе можат да видат мал пример од ново–реформираниот апстрактен јазик на докажаниот млад уметник Душан Стефановски. „Културно лето […]