Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Стапи на сила целосна забрана за движење во шумите

  Владата апелира до сите граѓани да не се движат низ шумските подрачја во земјата заради заштита на личната безбедност и заради спречување натамошно ширење на пожарите. Од денеска стапува на сила  целосна забрана за движење во шумските предели низ Републиката.